AV Haarlemmermeer
Arnolduspark 5a, 2132 CR, Hoofddorp - 023 5621946 - avhaarlemmermeer.nl

Route informatie met eigen vervoer:

Komend vanuit Heemstede:
Volg de N201 richting Aalsmeer, rij om Hoofddorp heen, neem de afslag naar Badhoevedorp. Onder aan de afslag de tweede weg rechts zodat u aan de andere kant van de Hoofdvaart richting centrum rijdt. Vervolgens de eerste weg links (Wieger Bruinlaan), daarna weer eerste weg links (Arnolduspark) en in de bocht na ongeveer 100 meter linksaf naar het sportpark.

Komend vanuit Aalsmeer:
Volg de N201 richting Heemstede, rij om Hoofddorp heen, neem de afslag naar Badhoevedorp. Onder aan de afslag de eerste weg links, zodat u aan deze kant van de Hoofdvaart richting centrum rijdt. Vervolgens de eerste weg links (Wieger Bruinlaan), daarna weer eerste weg links (Arnolduspark) en in de bocht na ongeveer 100 meter linksaf naar het sportpark.

Komend vanuit Nieuw-Vennep:
Volg de Hoofdvaart Oostzijde richting Badhoevedorp. Na de stoplichten de eerste weg rechts (Wieger Bruinlaan), daarna de eerste weg links(Arnolduspark) en in de bocht na ongeveer 100 meter linksaf naar het sport park.

Komend vanuit Badhoevedorp:
Volg de Hoofdvaart Oostzijde richting Hoofddorp. Na het viaduct onder de N201 eerste weg links (Wieger Bruinlaan), daarna weer eerste weg links (Arnolduspark) en in de bocht na ongeveer 100 meter linksaf naar het sportpark.

Let op!
De N201 om Hoofddorp is een provinciale weg met een maximum snelheid van 80 km/u. Let goed op uw snelheid, anders doen een drietal flitspalen dat wel voor u!

Parkeren
Indien u met de auto komt dan kunt u deze parkeren bij de Fanny Blankers-Koenhal of bij de ski-piste, maar wees onze buren van de atletiekbaan niet te veel tot last.


Grotere kaart weergeven